Voor vrijwel alle afbouwwerkzaamheden en advies kunt u bij L&L terecht. Of het nu gaat om het stukadoren van een kleine aanbouw of om een groot project, wij kunnen het voor u verzorgen.

Een team van bekwame vaklieden gaat dagelijks op pad om onze klanten te bedienen. Onze mensen zijn onder andere inzetbaar in renovatie-, restauratie- en transformatieprojecten.

Zie hieronder een overzicht van onze diensten.

Stukadoorswerkzaamheden
Zoals onze bedrijfsnaam al zegt zijn wij een stukadoorsbedrijf. Dit betekent dan ook dat u bij ons voor alle soorten stukadoorswerk aan het juiste adres bent. Dit kunnen werkzaamheden zijn als traditioneel stucwerk, sierpleisterwerk, glad stucwerk, filmwerk, sierlijsten en ornamenten. Allen kunnen wij aanbrengen op zowel nieuwe als bestaande ondergronden, op wanden en plafonds, binnen en eventueel ook buiten.
☆ Het stukadoren van buitengevels is een van de specialiteiten van onze vakmensen.

Betonspuitwerk
Hieronder valt het verwerken van betonmortel middels het verspuiten met een speciale pomp. Hiermee kan zeer specialistisch stucwerk gemaakt worden. Deze dienst wordt door ons veel toegepast voor attractie- en themaparken.

Spack- en spuitwerkzaamheden
Het aanbrengen van spackspuitwerk op plafond en/of wand in diverse kwaliteiten zoals Strikolith Excellence of Innovance en Brander Crystal of Briljant. Spackspuitwerk aanbrengen op kleur is geen enkel probleem voor ons. Het is echter wel belangrijk dat de gewenste kleur door de fabrikanten geleverd kan worden in de gewenste kwaliteit spuitpleister.

Akoestisch spuitwerk
Wanden of plafonds voorzien van akoestisch spuitwerk om akoestische problemen te voorkomen. In meerdere afwerkingen mogelijk: van grof tot super fijn en in diverse dikten, afhankelijk van de gestelde eisen.

Sauswerk
Muurverfsystemen op wanden of plafonds aanbrengen. L&L toont haar flexibiliteit ook binnen deze dienst, het aanbrengen wordt namelijk in de gewenste schrobklasse en kleuren uitgevoerd. Alles wordt strak afgewerkt met kitvoegjes waar nodig. Ook bij deze dienst wordt er uitsluitend met A-merk materialen gewerkt.

Separatiewanden, gipsblokken en cellenbeton
L&L biedt binnen dit facet diensten aan van voorbereiding tot en met de uitvoering, hierbij wordt uitsluitend met A-merken gewerkt conform de voorschriften van fabrikanten. Voorbeelden die onder deze dienst vallen: het plaatsen en afwerken van separatiewanden in zowel gipsblokken als ook cellenbeton, frees- en boorwerk van leidingsleuven en dozen en het behang- of sausrijp afwerken van wanden.
Aanbrengen glasvliesbehang
Het leveren, aanbrengen en op kleur sauzen van glasvliesbehang wandafwerkingen. Ook mogelijk met een motief in het behang.
Zandcement dekvloeren
Het aanbrengen van zandcement dekvloeren in diverse druksterkten en voor diverse doeleinden. Dit gebeurt doormiddel van de meest moderne technieken en volgens de Arbo-regelgeving.
Anhydrietgebonden gietvloeren
Het gieten van dekvloeren met anhydrietgebonden mortel, al dan niet op isolatie aangebracht. De mortel wordt op locatie in de vereiste kwaliteiten gemengd met de modernste machines.

Vloerisolatie voor zwevende dekvloeren
Deze dienst bevat het leveren en aanbrengen van akoestische of thermische isolatiematerialen ten behoeve van zwevende dekvloeren inclusief randisolatie tegen opgaand werk.
Tegelwerk
Het aanbrengen van tegelwerk op wanden of vloeren. Ook op een BGI-systeem kunnen wij tegelwerk verzorgen.
Kalkzandsteen lijmwerk
Het volgens de voorschriften verlijmen van kalkzandsteen elementen of handzame blokken in zowel de afbouwfase als in de ruwbouwfase.
Metal stud werkzaamheden
Het monteren van wanden en plafonds waarbij wordt voldaan aan de geldende geluidsisolatie- en brandwerendheidseisen. De wanden en plafonds kunnen al dan niet voorzien zijn van isolatie of speciale beplatingen.
Systeemplafonds
Het monteren en leveren van systeemplafonds met een zichtbaar of verdekt uitneembaar framewerk.
Akoestische plafondafwerking
Heeft u last van ruimten waar akoestiek een probleem kan opleveren? Wij kunnen helpen met het aanbrengen van een akoestisch plafond van Sto Silent welke uitvoerbaar is in diverse systemen (direct tegen constructief plafond of tegen een draagconstructie). Eindafwerking van grof naar fijn is mogelijk.
Isolerende naadloze plafondafwerking
Het aanbrengen van isolatiematerialen tegen plafonds doormiddel van een naadloos spuitwerksysteem bestaande uit onbrandbare spuitmortel. Het kan zowel thermische- als akoestische isolatie zijn.
Buitengevelisolatie (BGI)
Buitenzijdes van gebouwen isoleren met gerenommeerde systemen zoals Sto of Knauf. De buitengevelisolatie wordt afgewerkt met sierpleister, tegelwerk of steenstrips. BGI-Projecten kunnen onder een verzekerde garantie worden ondergebracht.

Lijstwerk, Schuurwerk, Sausklaar pleisterwerk, Gipsspuit, Sierpleister, Lijmwerk, Schilderwerk