Wij verzorgen

/Wij verzorgen
Wij verzorgen2018-11-13T13:26:57+00:00

Voor vrijwel alle afbouwwerkzaamheden kunt u bij L&L terecht. Of het nu gaat om het stukadoren van een kleine aanbouw of om een groot project, wij kunnen het voor u verzorgen.

Een team van bekwame vaklieden gaat dagelijks op pad om onze klanten te bedienen. Onze mensen zijn onder andere inzetbaar in renovatie-, restauratie- en transformatieprojecten.

 • Stukadoorswerkzaamheden

  U kunt bij ons terecht voor alle soorten stukadoorswerk.
  Traditioneel stucwerk, sierpleisterwerk, glad stucwerk of filmwerk op nieuwe of bestaande ondergronden, op wanden en plafonds, binnen en eventueel ook buiten.
  Sierlijsten en ornamenten aanbrengen.
  Het stukadoren van buitengevels is een van de specialiteiten van onze vakmensen. Indien nodig wordt er vooraf een advies uitgebracht waarmee wij u informeren over de uit te voeren werkzaamheden met alle facetten die van belang kunnen zijn om een goed eindresultaat te bereiken.

 • Betonspuitwerk

  Het verwerken van betonmortel middels het verspuiten met een speciale pomp waardoor zeer specialistisch stucwerk gemaakt kan worden.
  Bekend van bijvoorbeeld de Efteling, waar wij inmiddels meerdere attracties hebben uitgevoerd, en andere attractie-/ themaparken.

 • Spack-spuitwerkzaamheden

  Het aanbrengen van spackspuitwerk op plafond en/of wand en in diverse kwaliteiten zoals Strikolith Excellence of Innovance en Brander Crystal of Briljant.

  Het aanbrengen van spackspuitwerk op kleur is geen enkel probleem, mits de gewenste kleur door de fabrikanten geleverd kan worden in de gewenste kwaliteit spuitpleister. Advies vooraf is mogelijk.

 • Separatiewanden, gipsblokken of cellenbeton

  Het plaatsen en afwerken van separatiewanden in zowel gipsblokken als ook cellenbeton verdiepingshoge panelen.
  Inclusief het voorbereidende werk en het opperen tot op de werkplek. Alles wordt conform voorschriften van de fabrikanten uitgevoerd. Wij verwerken uitsluitend A-merken.
  Freeswerk en boorwerk van leidingsleuven en dozen, en het behangrijp of sausrijp afwerken van de wanden.

 • Zand-Cement Dekvloeren.

  Het aanbrengen van zandcement dekvloeren in diverse druksterkten en geschikt voor diverse doeleinden. We doen dit met de meest moderne technieken en volgens de Arbo-regelgeving.

 • Anhydrietgebonden gietvloeren.

  Het gieten van dekvloeren met anhydrietgebonden mortel, al of niet op isolatie aangebracht. De mortel wordt op locatie gemengd met de modernste machines, en in de vereiste kwaliteiten.

 • Vloerisolatie tbv zwevende dekvloeren.

  Het leveren en aanbrengen van akoestische of thermische isolatiematerialen ten behoeve van zwevende dekvloeren. Inclusief randisolatie tegen opgaand werk. Een dekvloerconstructie advies kunnen wij ook verzorgen.

 • Kalkzandsteen lijmwerk.

  Het verlijmen van kalkzandsteen elementen of handzame blokken, geheel volgens voorschriften van de fabrikanten, in zowel de afbouwfase als ook in de ruwbouwfase.

 • Metalstudwerkzaamheden.

  Het monteren van wanden en plafonds, al of niet voorzien van isolatie of speciale beplatingen. Alles uitgevoerd volgens de geldende voorschriften zodat voldaan wordt aan geluidisolatie- of brandwerendheid eisen.

 • Systeemplafonds.

  Het monteren van systeemplafonds inclusief levering. Met een zichtbaar framewerk uitgevoerd of verdekt uitneembaar.

 • Buitengevelisolatie ( BGI )

  Het isoleren aan de buitenzijde van gebouwen met gerenommeerde systemen zoals Sto of Knauf, afgewerkt met sierpleister, tegelwerk of met steenstrips.
  Vooraf wordt er altijd een projectadvies verzorgd door de fabrikant van het toegepaste systeem. BGI-Projecten kunnen ook onder een verzekerde garantie worden ondergebracht.

 • Aanbrengen glasvliesbehang.

  Het leveren, aanbrengen en op kleur sauzen van glasvliesbehang wandafwerkingen, al dan niet met een motief in het behang.

 • Sauswerk

  Het aanbrengen van muurverfsystemen op wanden of plafonds. In de gewenste schrobklasse en in de gewenste kleuren uitgevoerd. Alles strak afgewerkt met kitvoegjes waar nodig. Wij werken uitsluitend met A-merk materialen.

 • Tegelwerk

  Het aanbrengen van tegelwerk op wanden of vloeren. Ook op een BGI-systeem kunnen wij tegelwerk verzorgen.

 • Akoestische plafondafwerking Sto Silent, een gestukadoord plafond

  Het aanbrengen van een akoestisch plafond in die ruimten waar akoestiek een probleem kan opleveren. Uitvoerbaar in diverse systemen, direct tegen constructief plafond of tegen een draagconstructie, al naar gelang de situatie ter plekke te bepalen wat de beste oplossing is.

  Eindafwerking van grof naar fijn is mogelijk.

 • Isolerende naadloze plafondafwerking

  Het aanbrengen van isolatiematerialen tegen plafonds en deze voorzien van een naadloos spuitwerksysteem bestaande uit een onbrandbare spuitmortel. Het kan zowel thermische- als ook akoestische isolatie zijn. Hiermee heb je een prima alternatief voor een traditionele isolerende plafondafwerking zoals Houtwolcementplaat of Multipor.

 • Akoestisch spuitwerk

  Het aanbrengen van akoestisch spuitwerk op wanden of plafonds om akoestische problemen te voorkomen. In diverse afwerkingen van grof tot super fijn en in diverse dikten al naar gelang de eisen die gesteld worden.